Hos HeadON arbejder vi med kandidater - ikke klienter

Få en indledende samtale

Alle kandidaters forløb starter med en samtale med Torben. Du giver ham din adresse og dit telefonnummer, samt navn og mail på din sagsbehandler og andre, der ønsker feedback om dit forløb. Du underskriver også en samtykkeerklæring.

Derefter taler vi om, hvilke problemer du har brug for hjælp til. Er det fx bolig, misbrug, helbred, økonomi, psykolog, møder med offentlige myndigheder eller andet? Hvilke af dine problemer er mest aktuelle i dit personlige liv og i forhold til din familie, arbejde eller det miljø, du kommer fra?

I den indledende samtale afstemmer vi HeadONs forventninger til dig og dine forventninger til HeadON.

Få en wingman og et fællesskab

Hvis den indledende samtale forløber tilfredsstillende for alle, får du tildelt en wingman. Det bliver din kontaktperson i HeadON, som deltager i dine samtaler med offentlige myndigheder. Han støtter dig personligt og i at starte eller fastholde et studie eller arbejde samt de møder, du skal til.

Tilliden mellem dig og din wingman er afgørende. Derfor kan du få fat i ham 24/7, han er med dig i det prosociale samvær i huset, og han tager med til din træning. Derudover tager flere kandidater og wingmen sammen til motorløb, sportsbegivenheder og foredrag.

Din wingman har selv været igennem det, du står i nu, så han møder dig på samme plan. I taler også om dine fremtidsdrømme.

I HeadON bliver du også en del af et fællesskab. Du møder andre unge i samme situation som dig, og du har mulighed for at spille playstation, spise og snakke med dem hver uge i huset HeadON.