Vinder af “Sammen kan vi mere”-prisen 2019

Til prisoverrækkelsen blev der sagt:

“Aftenens allersidste pris går til en forening, som hjælper unge mennesker med at komme ud af kriminalitet ved at sørge for, at de får hjælp til bolig, job, psykolog m.m. Kort sagt hjælper denne forening der, hvor samfundet melder pas.  Her bliver man som ungt menneske set, hørt og forstået, og man bliver respekteret og anerkendt som den person, man er – til trods for en kriminel fortid. Her bliver man ikke mødt af en belærende, bedrevidende eller fordømmende tone over for sine problemer.

Foreningen er startet op af en tidligere rocker, som selv har prøvet turen med et langt, hårdt og problematisk exit fra det kriminelle miljø, så han ved, hvad han taler om.

Når man kommer i et forløb her, kan man komme i foreningens hus, hvor man blandt andet kan spille Playstation, se tv og snakke med andre unge, som man ellers ikke ville møde, men som har samme problemer som en selv. Hver onsdag er der fællesspisning, og der er fitness og fælles ture. Målet med et forløb er, at de unge skal bidrage til samfundet igen som hele mennesker.”