HeadON er specialiserede i at støtte, motivere og engagere mennesket på kanten til at starte og fastholde prosociale uddannelses- eller arbejdsforløb.

HeadON er en forening stiftet med det formål, at hjælpe socialt udsatte og/eller kriminalitetstruede mennesker til at skabe sig en ny identitet, med et selvstændigt og selvforsørgende liv samt livsglæde og -kvalitet.

Hos HeadON er vi i øjenhøjde med hinanden
Med indsigt og gensidig respekt som udgangspunkt møder HeadON de unge mennesker med en forståelse for både baggrund og bekymringer i forhold til de miljøer man nemt kan havne i, hvis skole og ungdomsklub ikke er det der fanger. Vi kender de kriminelle miljøer, og flere af vores ansatte har selv været der hvor det var nødvendigt at tage skridtet væk fra kanten af loven – vi kender problemerne, frygten for det uvisse og alle bekymringerne.

Bagggrund
HeadON er grundlagt af Thomas Ghiladi, advokat, og Torben Bohnhardt. Torben har et indgående kendskab til kriminelle miljøer og han har selv foretaget et identitetsskifte. Han er foredragsholder, uddannet NLP-terapeut og certificeret mentor og er nu i gang med en Enneagram-overbygning til sin NLP-uddannelse. For de unge der gerne vil ud af en bande eller et miljø og i stedet bidrage til det danske samfund skal der også være en mulighed; den vil vi gerne hjælpe dem til at finde. Vi har derfor i 2014 sat alle sejl til og startet mentor- og exit-forløb for forkriminalitetstruede og/eller socialt udsatte.

HeadON arbejder med kriminalitetstruede og/eller socialt udsatte unge i aldersgrupperne 14-17 og 18+. Vores formål er at støtte, motivere og engagere kriminelle/socialt udsatte til at starte og fastholde prosociale uddannelses- eller arbejdsforløb. Projektets mål er at den enkelte unge skaber sig en ny identitet med et selvstændigt og selvforsørgende liv samt livsglæde og -kvalitet.

Derudover har HeadON tilknyttet en række frivillige (socialrådgiver, Feuerstein-psykolog, kriminolog, sociologi-og pædagogstuderende).