Økonomi er en essentiel faktor i forhold til at få en stabil hverdag og et velfungerende liv

- Rigtig Rådgivning

Økonomisk rådgivning og gældssanering

I samarbejde med Rigtig Rådgivning, en Aarhusiansk bogholderi virksomhed, tilbyder HeadON alle kandidater en professionel gennemgang af økonomiske problematikker og eventuelle muligheder for gældssanering. Rigtig Rådgivning skriver om tilbuddet:

Økonomi er en essentiel faktor i forhold til at få en stabil hverdag og et velfungerende liv
For mange tidl. straffede kandidater kan det virke som en urimelig dobbeltstraf, at de efter at have udstået en fængselsstraf bliver mødt med, hvad der kan forekomme som, uoverstigelige tilbagebetalingskrav, for diverse gældsposter få dage efter en løsladelse. Da det offentlige ofte er en af de primære kreditorer, der igennem SKAT har mulighed for at lønindeholde, kan det i vores erfaring være en væsentligt årsag til tilbagefald, da tilbagebetaling uden en konkret finansiel plan for afviklingen kan virke håbløs. For mange kandidater kan handlinger fra eks. SKAT, bankerne og skifteretten i forhold til en potentiel mulighed for en senere gældssanering, forekomme uoverskuelig og arbitrær.

Opsætning af et fungerende budget, PBS aftaler og kontakt med kreditorer kan også for mange udgøre en betydelig psykisk belastning i det daglige, hvis der ikke gives den nødvendige støtte, grundet den usikkerhed en ustabil økonomi medfører i dagligdagen.

Rådgivningen forgår på frivilligt basis og da vi har kontor ved HeadON er der fin mulighed for lige at stikke hovedet ind og få noget hjælp.

Rigtig Rådgivning består af: Adam Langwadt Christensen og Søren Farsø. Besøg dem på www.rigtigraad.dk