De tilknyttede

Torben C. Bohnhardt
Wingman

Torben C Bohnhardt

Torben Bohnhardt, tidligere rocker. Mit eget exit var langt, hårdt og problematisk – en kendt problemstilling vi i HeadON prøver at lave om på for de unge, der gerne vil ud af en bande eller bare vil videre med deres liv, men som sidder fast og har brug for de rigtige folk omkring sig. Målet er, at de unge skal bidrage til samfundet igen som hele mennesker.

Jeg kender personligt til de problemstillinger, der opstår, når man langt om længe råber om hjælp og håber at blive hørt. Det er vigtigt, at en sådan bold gribes i luften, da mange unge har tabt tilliden til det system, som skulle hjælpe dem på vej. I stedet bliver de mødt af nye ansigter hele tiden og føler, at de ikke passer ind i de kasser, de kommer i.

Jeg har kæmpet mig ud af tågen selv og arbejdet målrettet på at blive et helt menneske igen – nemt bliver det aldrig. Min bold blev ikke grebet, uanset hvor højt jeg end råbte, og derfor satte jeg kursen sammen med mange gode folk omkring mig og skabte HeadON, som arbejder med mange forskellige problemstillinger for unge udsatte. Jeg vidste godt, det ikke bare hjælper at møde de unge i øjenhøjde og skabe fælles forståelse for deres problemer, men at man er nødt til at have en hel værktøjskasse klar. Derfor har jeg siden 2008 uddannet mig inden for hypnose og er færdig som NLP Master, Enneagram Master og coach på internationalt godkendt niveau.

Så jeg er sammen med et team af gode forskellige folk klar til at løfte DIG videre i livet, når du selv er klar til det.

Peter Sporleder
Projektkonsulent

Peter Sporleder

I mere end 20 år, har jeg været optaget af arbejdet med mennesker. Både mennesker i al almindelighed, men i særdeleshed mennesker på kanten. Som sognepræst har jeg mødt mennesker i sorg over at have mistet et elsket menneske – en sorg som kan føles ubærlig og altoverskyggende – og altødelæggende. Som feltpræst på fem internationale missioner har jeg været med vores danske soldater i verdens brændpunkter, og været sammen med dem når livet for alvor er truet. Som underviser hos Kriminalforsorgen har jeg gennem årene mødt mennesker, som af den ene eller anden grund er havnet på den anden side af lovens kant. Eller med andre ord: jeg har mødt mennesker, som på forskellig måde tvinges til at forholde sig til livet og de valg og konsekvenser, som livet indebærer.

Jeg har sagt ja til at gå ind i HeadON som projektleder af flere grunde. Stifter og mentor, Torben Bohnhardt, har med sin baggrund, sine medmenneskelige kompetencer, sin ægthed og sin ærlighed, enorm viden om, hvordan vi støtter og hjælper udsatte tilbage på rette spor. Derudover er HeadON båret og præget af nærvær, forståelse og imødekommenhed. Her møder vi den enkelte i øjenhøjde og finder i fællesskab en vej ud af det kriminelle miljø.

HeadON er på alle måder unikt – og succesraten er høj!

Connie Ankerdal
Pædagogstuderende

Uddannet massør og zoneterapeut. Har været tilknyttet HeadON som frivillig/blæksprutte siden marts 2016. Jeg mødte Torben til et foredrag i 2015 og har fulgt med i udviklingen siden da. Et utroligt spændende koncept og en meget professionel måde, at arbejde med mennesker på. Det er et miljø, hvor teori og praksis kommer i spil, og der tages udgangspunkt i den enkeltes ønsker og kompetencer.

Jeg udvikles både fagligt og personligt sammen med vores drenge, og vi glæder os sammen som gruppe over de fremskridt, der er, store som små. I HeadON arbejdes der med det hele menneske, under gældende lovgivning, og med erfarne samarbejdspartnere, der har et stort netværk, vi kan gøre brug af. Jeg har oplevet, at Torben har en helt særlig evne til at nå ind til vores drenge og give dem en bedre forståelse af, hvem de er, og hvordan de kommer videre. En evne der er erhvervet gennem en total omlægning af livsstil, hvor han ærligt deler ud af sine erfaringer om valg og konsekvenser, og derved fremstår som den rollemodel, han er!

Danmark keep Your HeadON.

Tenna Hansen
Kriminolog

Tenna Hansen

Jeg har altid haft en stor interesse for mennesker og særligt for dem, jeg ikke forstår. Derfor valgte jeg at læse en bachelor i antropologi og dernæst en kandidat i kriminologi. Jeg er optaget af at møde og forstå den (tidligere) kriminelle og opleve, hvordan vedkommende også bare er et menneske og ikke et monster.

Som en del af mit studieforløb, var jeg i efteråret 2016 i praktik ved HeadON, fordi jeg ønskede at kombinere studiets metode og teori med praksis. Efterfølgende har jeg valgt at forblive en del af HeadON som frivillig, fordi jeg mener, at der er et behov for dette tilbud blandt de unge mennesker, som ønsker at fravælge en kriminel løbebane. HeadON, med Torben i spidsen, har som privat aktør nogle helt andre muligheder for at nå de unge, blandt andet fordi de ikke har systemhatten på. Samtidig har Torben et indgående kendskab til de problemstillinger, de unge står i, og fordi han har uddannet sig inden for blandt andet terapi og personlighedstyper, har han også de rette redskaber til at give de unge den bedst mulige støtte og hjælp.

HeadON gør en stor forskel for unge samt deres familier, og dette er jeg glad for at bidrage til.

Bestyrelsen

Torben C. Bohnhardt

Formand

Connie Ankerdal

Næstformand

Søren Farsø

Bestyrelsesmedlem