Fra rocker til iværksætter

Et foredrag der henvender sig til erhverslivet og handler om en utraditionel måde at blive iværksætter på

I lørdags hørte jeg foredraget fra “Rocker til Iværksætter”. Det var ikke alene inspirerende for mig, men også et enormt spændende projekt at høre om! Så mangler du et spændende og lærerigt foredrag skal du kontakte Torben C-Bohnhardt. De får mine varmeste anbefalinger.

- Helene Sloth

Fra Rocker til iværksætter

Foredraget henvender sig til erhvervslivet og handler om en utraditionel måde at blive iværksætter på. For Torben Bohnhardt har den kriminelle verden og rockermiljøet været en fast del af hans liv, til han var 30 år – som en vej ud af miljøet valgte Torben at uddanne sig og begyndte at holde foredrag om sit, nu tidligere, liv på kanten.

Foredraget starter med en kort introduktion af Torbens start og avancement i rockerkredsene i Aarhus i 90’erne og 00’erne og drejer så over i det kritiske exit fra miljøet og opstarten som social iværksætter og nyt menneske. Forfremmelserne fra hang-around til fuldgyldigt medlem og opad i graderne herfra kan i høj grad sammenlignes med et aggressivt og hurtigtvoksende erhvervsmiljø hvor grænsen imellem venner og fjender er hårfin, og politiske beslutninger fra den topstyrede virksomhed kan have store personlige implikationer.

Torbens involvering i rocker-miljøet kom til en brat afslutning efter afsoning af en fængselsdom og efterfølgende skulle han finde en ny identitet. Med erfaringerne fra rockermiljøet i frisk erindring tog Torben springet ud i det uvisse og startede op som NLP-udlært terapeut i det projekt som senere skulle blive til HeadON. Foredraget fortæller om en rejse fra kriminaliteten over i det sociale iværksætteri, og om nødvendigheden af at ville hjælpe sig selv førend man hjælper andre.

Foredraget handler om vejen til at skabe sig et nyt liv som iværksætter, om ikke at ligne en typisk iværksætter, og hvordan man kan hjælpe andre selvom man har en unik baggrund – og tatoveringer fra top til tå.

 

Book et foredrag

Hør det spændende og tankevækkende foredrag Fra rocker til iværksætter . Kontakt Torben på +45 2259 5963 eller via tcb@headon.dk.