%22Et rigtig godt foredrag! Får virkelig en til at stoppe op, tænke over tingene, og handle derefter%22

- Simon Boye

For både at oplyse og forebygge har HeadON siden 2009 tilbudt flere målrettede oplæg og foredrag der både kan hjælpe en videre snak på vej men samtidig kan være med til at mane fordomme og forventninger til kriminalitet og forbrydere i jorden.

I foredragene Bagsiden af Vesten og Fra Rocker til Iværksætter fortæller HeadON om de negative aspekter af en rodløs ungdom, dyrt købte erfaringer og forholdet imellem handling og konsekvens.

FOREDRAGET

Bagsiden af vesten

Dette foredrag henvender sig til skoler, ungdomsskoler m.m. med unge i alderen 13-18 år. På sin barske og ligefremme facon fortæller TorbenBohnhardt om sin for tid i bandemiljøet og kampen ud. Med historier og maleriske fortællinger slår han fast, at alle mennekser også unge mennesker kommer ud i situationer i livet, hvor det kan være svært at se - og tage - det rigtige valg.

FOREDRAGET

Fra rocker til iværksætter

Foredraget henvender sig til erhverslivet og handler om en utraditionel måde at blive iværksætter på. For Torben C. Bohnhardt har den kriminelle verden og rockermiljøet være en fast del af hans liv, til han var 30 år.

Jeg var til foredraget i Aarhus, og det var overvældende at blive inddraget i Torbens 2 verdener og det var svært at rumme min egen. Intro gik lige under huden på en mor, som har en søn i miljøet… Ingen forældre ønsker at se deres søn med rygmærke men slet ikke at skulle besøge ham i et fængsel. De følelser, som kommer op i en hver gang medierne viser voldsepisoder mv. med bander, er så dræbende… ligesom tankerne om at blive ringet op og få beskeden, at ens søn er kommet til skade eller har skadet andre. Der er et kæmpe behov for HeadOn og jeg bakker helt op om dette

Helle, Aarhus