Bogen “Ctrl+alt+delete”

Bogen “Ctrl + alt + delete” handler om Torben C-Bohnhardt, og hvordan kan skiftede identitet fra at være fuldrygget rocker til at komme ud på den anden side og ny hjælpe andre ud af kriminalitet.

Torben har haft et hårdt liv, hvor flyttede hjemmefra allerede som 12-årig, og som 18-årig kom han ind i rockermiljøet og blev en del af dette fællesskab.

I bogen kan du læse Torbens utrolige fortælling om, hvordan han først kom ind i rockermiljøet, og hvordan han senerehen forlod rockermiljøet for at kunne give sin datter et bedre liv og en bedre opvækst, end han selv har haft.

Bogen er en gribende fortælling om, hvordan Torben formåede at vende sit liv 180 grader. Efter han forlod rockermiljøet har han siden hen uddannet sig til coach, NLP-terapeut og hypnotisør.

I bogen fortæller Torben også om, hvordan han startede HeadON – en non-profit organisation, som har hjulpet mange unge mænd ud af kriminalitet.

50% af omsætningen fra bogen går direkte til HeadON, hvor pengene bruges til at skabe flere tilbud og aktiviteter til de, der er i et forløb.

Bogen “Ctrl + alt + delete” er skrevet af Lene Rohde i samarbejde med Torben C-Bohnhardt. På hjemmesiden Forfatterkrogen kan du læse Lene Rohdes fortælling om arbejdet med bogen.

Lene Rode: “Selvfølgelig var det ikke rart at høre detaljerede beretninger om vold og stoffer. Til gengæld er det fascinerende at se og høre, hvordan han har lagt sit liv fuldstændig om”
Fra Forfatterkrogen