Bagsiden af vesten

Et gribende foredrag henvendt til unge i alderen 13-18 år

Bagsiden af vesten

Dette foredrag henvender sig til skoler, ungdomsskoler m.m. med unge i alderen 13-18 år. På sin barske og ligefremme facon fortæller TorbenBohnhardt om sin for tid i bandemiljøet og kampen ud. Med historier og maleriske fortællinger slår han fast, at alle mennekser også unge mennesker kommer ud i situationer i livet, hvor det kan være svært at se – og tage – det rigtige valg.

Foredraget har som mål, at komme de unge på kanten af kriminelle miljøer i forkøbet og aflive myterne om, at kriminalitet betaler sig – og at selvom pengene er sorte kan live godt være rosenrødt.

Sammen med Torben er forskellige af vores tilknyttede unge kandidater ofte med ude og fortælle om deres valg og konsekvenserne i både det korte og det lange perspektiv.

Book et foredrag

Hør den gribende historie om Bagsiden af vesten. Kontakt Torben på +45 2259 5963 eller via tcb@headon.dk.

Genialt!! Vi har alle brug for lidt råd og vejledning her i livet. Specielt når tingene er kørt helt af sporet og man står i lort til halsen… Har hørt et enkelt foredrag med Torben og det var super spændende og lærerigt – og glæder mig allerede til at høre det næste 🙂

- Susanne Spang

Alle tilhørere var meget lydhøre undervejs og fik virkelig noget at tænke over. Kommentarerne efter foredraget var meget positive. Det der gik mest igen, var at folk kendte nogen (ikke mindst unge), der ville have stor gavn af at høre, hvad Torben har at fortælle. Foredraget anbefales hermed varmt.

Lars Lindgrav Sörensen

Sognepræst i Tilst